Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 214g39kcal1.2g5.4g0.9g1.5g
Sipuli 51g16kcal0.6g2.5g0.1g0.9g
Kananmuna kuoreton 47g67kcal5.9g0.1g4.8g0g
Pekoni rasvainen 51g193kcal6.2g0g19g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa51g154kcal11.8g0g11.8g0g
Voi 34g249kcal0.4g0.1g27.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1436kcal52.2g16.2g129g4.8g
Valittu annoskoko450g718kcal26.1g8.1g64.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna225g359kcal13.1g4.1g32.3g1.2g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425