Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 286g52kcal1.6g7.1g1.1g2g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Kananmuna kuoreton 63g90kcal7.9g0.2g6.4g0g
Pekoni rasvainen 69g258kcal8.2g0g25.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa69g206kcal15.8g0g15.8g0g
Voi 46g332kcal0.5g0.2g37.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g1914kcal69.8g21.6g172g6.4g
Valittu annoskoko600g957kcal34.9g10.8g86g3.2g
Annoskoko puolitettuna300g479kcal17.5g5.4g43g1.6g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425