Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 321g58kcal1.8g8g1.3g2.3g
Sipuli 77g23kcal1g3.7g0.2g1.3g
Kananmuna kuoreton 71g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Pekoni rasvainen 77g290kcal9.3g0g28.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa77g231kcal17.7g0g17.7g0g
Voi 51g373kcal0.6g0.2g41.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g2153kcal78.4g24.2g193.4g7.2g
Valittu annoskoko675g1077kcal39.2g12.1g96.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna337g538kcal19.6g6.1g48.4g1.8g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425