Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 357g65kcal2g8.9g1.4g2.5g
Sipuli 86g26kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Kananmuna kuoreton 79g112kcal9.8g0.2g8.1g0g
Pekoni rasvainen 86g322kcal10.3g0g31.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa86g257kcal19.7g0g19.7g0g
Voi 57g415kcal0.7g0.2g46.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g2393kcal87.2g26.8g215.2g8g
Valittu annoskoko750g1196kcal43.6g13.4g107.6g4g
Annoskoko puolitettuna375g598kcal21.8g6.7g53.8g2g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425