Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 8.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Halloumi-juusto light, 100g25g55kcal6.7g0.2g3g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Korppujauho 2.6g10kcal0.3g2g0g0.1g
Rypsiöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g312kcal18.2g8g22.6g1.4g
Valittu annoskoko107g156kcal9.1g4g11.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna53g78kcal4.6g2g5.7g0.4g
Arvot/100g100g146kcal8.5g3.8g10.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374