Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4g0.4g1.7g
Kesäkurpitsa zucchini 450g81kcal2.5g11.2g1.8g3.1g
Halloumi-juusto light, 100g257g565kcal69.3g2.6g30.8g0g
Kananmuna kuoreton 141g202kcal17.7g0.4g14.5g0g
Korppujauho 27g99kcal2.8g20.2g0.3g1.4g
Rypsiöljy 69g613kcal0g0g69.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g3207kcal187.8g83g234.4g14.6g
Valittu annoskoko1098g1603kcal93.9g41.5g117.2g7.3g
Annoskoko puolitettuna549g802kcal47g20.8g58.6g3.7g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374