Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika punainen 140g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Kesäkurpitsa zucchini 699g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Halloumi-juusto light, 100g400g879kcal107.9g4g47.9g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Korppujauho 42g154kcal4.4g31.4g0.4g2.2g
Rypsiöljy 108g954kcal0g0g107.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g4988kcal292.6g129.4g364.6g23g
Valittu annoskoko1708g2494kcal146.3g64.7g182.3g11.5g
Annoskoko puolitettuna854g1247kcal73.2g32.4g91.2g5.8g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374