Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Halloumi-juusto light, 100g43g94kcal11.6g0.4g5.1g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal2.9g0.1g2.4g0g
Korppujauho 4.5g17kcal0.5g3.4g0g0.2g
Rypsiöljy 12g102kcal0g0g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g535kcal31.2g14g39g2.4g
Valittu annoskoko183g267kcal15.6g7g19.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna92g134kcal7.8g3.5g9.8g0.6g
Arvot/100g100g146kcal8.5g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374