Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika punainen 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 87g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Halloumi-juusto light, 100g50g110kcal13.5g0.5g6g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Korppujauho 5.2g19kcal0.6g3.9g0.1g0.3g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g624kcal36.8g16.2g45.6g2.8g
Valittu annoskoko214g312kcal18.4g8.1g22.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna107g156kcal9.2g4.1g11.4g0.7g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374