Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika punainen 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Halloumi-juusto light, 100g57g126kcal15.4g0.6g6.8g0g
Kananmuna kuoreton 31g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Korppujauho 6g22kcal0.6g4.5g0.1g0.3g
Rypsiöljy 15g136kcal0g0g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g713kcal41.8g18.6g52g3.2g
Valittu annoskoko244g356kcal20.9g9.3g26g1.6g
Annoskoko puolitettuna122g178kcal10.5g4.7g13g0.8g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374