Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 112g20kcal0.6g2.8g0.4g0.8g
Halloumi-juusto light, 100g64g141kcal17.3g0.6g7.7g0g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Korppujauho 6.7g25kcal0.7g5g0.1g0.4g
Rypsiöljy 17g153kcal0g0g17.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g802kcal46.8g20.6g58.4g3.8g
Valittu annoskoko275g401kcal23.4g10.3g29.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna137g201kcal11.7g5.2g14.6g1g
Arvot/100g100g146kcal8.5g3.8g10.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374