Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Halloumi-juusto light, 100g114g251kcal30.8g1.1g13.7g0g
Kananmuna kuoreton 63g90kcal7.8g0.2g6.4g0g
Korppujauho 12g44kcal1.3g9g0.1g0.6g
Rypsiöljy 31g273kcal0g0g30.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g1425kcal83.6g37g104.2g6.6g
Valittu annoskoko488g713kcal41.8g18.5g52.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna244g356kcal20.9g9.3g26.1g1.7g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374