Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Halloumi-juusto light, 100g128g283kcal34.7g1.3g15.4g0g
Kananmuna kuoreton 71g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Korppujauho 14g49kcal1.4g10.1g0.1g0.7g
Rypsiöljy 35g307kcal0g0g34.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g1604kcal94g41.4g117.2g7.4g
Valittu annoskoko549g802kcal47g20.7g58.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna275g401kcal23.5g10.4g29.3g1.9g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374