Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Halloumi-juusto light, 100g14g31kcal3.9g0.1g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Korppujauho 1.5g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Rypsiöljy 3.9g34kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g178kcal10.4g4.4g13g1g
Valittu annoskoko61g89kcal5.2g2.2g6.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g45kcal2.6g1.1g3.3g0.3g
Arvot/100g100g146kcal8.5g3.6g10.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374