Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.2g1g1.7g
Halloumi-juusto light, 100g143g314kcal38.5g1.4g17.1g0g
Kananmuna kuoreton 79g112kcal9.8g0.2g8g0g
Korppujauho 15g55kcal1.6g11.2g0.2g0.8g
Rypsiöljy 39g341kcal0g0g38.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g1782kcal104.6g45.8g130.2g8g
Valittu annoskoko610g891kcal52.3g22.9g65.1g4g
Annoskoko puolitettuna305g445kcal26.2g11.5g32.6g2g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374