Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Halloumi-juusto light, 100g171g377kcal46.2g1.7g20.5g0g
Kananmuna kuoreton 94g134kcal11.8g0.3g9.7g0g
Korppujauho 18g66kcal1.9g13.5g0.2g1g
Rypsiöljy 46g409kcal0g0g46.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g2138kcal125.6g55.6g156.2g9.8g
Valittu annoskoko732g1069kcal62.8g27.8g78.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna366g534kcal31.4g13.9g39.1g2.5g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374