Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Halloumi-juusto light, 100g18g39kcal4.8g0.2g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Korppujauho 1.9g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Rypsiöljy 4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g223kcal13.2g5.8g16g1g
Valittu annoskoko76g111kcal6.6g2.9g8g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g56kcal3.3g1.5g4g0.3g
Arvot/100g100g146kcal8.7g3.8g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374