Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Paprika punainen 80g23kcal0.8g3.6g0.3g1.5g
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Halloumi-juusto light, 100g228g502kcal61.6g2.3g27.4g0g
Kananmuna kuoreton 126g179kcal15.7g0.4g12.9g0g
Korppujauho 24g88kcal2.5g18g0.2g1.3g
Rypsiöljy 62g545kcal0g0g61.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1952g2850kcal167g74g208.2g13.2g
Valittu annoskoko976g1425kcal83.5g37g104.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna488g713kcal41.8g18.5g52.1g3.3g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374