Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1260g534kcal123.6g5g1.3g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta306g872kcal47.4g0.6g76.5g0g
Voi 168g1219kcal2g0.7g136.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g130g780kcal31.2g8.6g70.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g8130kcal416.4g41.8g709.2g0g
Valittu annoskoko2064g4065kcal208.2g20.9g354.6g0g
Annoskoko puolitettuna1032g2033kcal104.1g10.5g177.3g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761