Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 210g89kcal20.6g0.8g0.2g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta51g145kcal7.9g0.1g12.7g0g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g22g130kcal5.2g1.4g11.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 33g110kcal0.7g1g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g1355kcal69.4g6.8g118.2g0g
Valittu annoskoko344g677kcal34.7g3.4g59.1g0g
Annoskoko puolitettuna172g339kcal17.4g1.7g29.6g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761