Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 263g111kcal25.8g1g0.3g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta64g182kcal9.9g0.1g15.9g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g27g163kcal6.5g1.8g14.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 42g138kcal0.8g1.2g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g1694kcal86.8g8.4g147.8g0g
Valittu annoskoko430g847kcal43.4g4.2g73.9g0g
Annoskoko puolitettuna215g423kcal21.7g2.1g37g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761