Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 315g134kcal30.9g1.3g0.3g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta77g218kcal11.9g0.2g19.1g0g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g33g195kcal7.8g2.1g17.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g2033kcal104.2g10.6g177.2g0g
Valittu annoskoko516g1016kcal52.1g5.3g88.6g0g
Annoskoko puolitettuna258g508kcal26.1g2.7g44.3g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761