Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 368g156kcal36.1g1.5g0.4g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta89g254kcal13.8g0.2g22.3g0g
Voi 49g356kcal0.6g0.2g39.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g38g228kcal9.1g2.5g20.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 58g193kcal1.2g1.7g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g2371kcal121.6g12.2g206.8g0g
Valittu annoskoko602g1186kcal60.8g6.1g103.4g0g
Annoskoko puolitettuna301g593kcal30.4g3.1g51.7g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761