Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 420g178kcal41.2g1.7g0.4g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta102g291kcal15.8g0.2g25.5g0g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g43g260kcal10.4g2.9g23.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 67g220kcal1.3g2g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1376g2710kcal138.8g14g236.2g0g
Valittu annoskoko688g1355kcal69.4g7g118.1g0g
Annoskoko puolitettuna344g678kcal34.7g3.5g59.1g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761