Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 53g22kcal5.2g0.2g0.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta13g36kcal2g0g3.2g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g5.4g33kcal1.3g0.4g2.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.3g28kcal0.2g0.2g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g339kcal17.6g1.6g29.6g0g
Valittu annoskoko86g169kcal8.8g0.8g14.8g0g
Annoskoko puolitettuna43g85kcal4.4g0.4g7.4g0g
Arvot/100g100g197kcal10.2g0.9g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761