Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 525g222kcal51.5g2.1g0.5g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta128g363kcal19.8g0.3g31.9g0g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g54g325kcal13g3.6g29.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 83g275kcal1.7g2.5g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g3387kcal173.6g17.6g295.6g0g
Valittu annoskoko860g1694kcal86.8g8.8g147.8g0g
Annoskoko puolitettuna430g847kcal43.4g4.4g73.9g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761