Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino193g656kcal44.4g102.3g7.1g11.6g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 241g353kcal35.4g42.5g2.1g9.4g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g300g330kcal9g9.6g30g0g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 209g215kcal7.2g37.6g2.2g6.1g
Raejuusto, Milbona, Lidl240g216kcal38.4g6g4.8g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g18g148kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2904g4276kcal305g408.4g155.8g58.2g
Valittu annoskoko1452g2138kcal152.5g204.2g77.9g29.1g
Annoskoko puolitettuna726g1069kcal76.3g102.1g39g14.6g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347