Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino257g875kcal59.2g136.4g9.5g15.4g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 321g471kcal47.1g56.7g2.8g12.5g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g400g440kcal12g12.8g40g0g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 278g287kcal9.6g50.1g2.9g8.1g
Raejuusto, Milbona, Lidl320g288kcal51.2g8g6.4g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g24g197kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3872g5702kcal406.4g544.4g207.8g77.4g
Valittu annoskoko1936g2851kcal203.2g272.2g103.9g38.7g
Annoskoko puolitettuna968g1426kcal101.6g136.1g52g19.4g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347