Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino290g985kcal66.6g153.5g10.7g17.4g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 362g530kcal53g63.8g3.2g14.1g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g450g495kcal13.5g14.4g45g0g
Kananmuna kuoreton 198g282kcal24.7g0.6g20.3g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 313g323kcal10.8g56.3g3.3g9.1g
Raejuusto, Milbona, Lidl360g324kcal57.6g9g7.2g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g27g221kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4356g6414kcal457g612.4g234.2g87.4g
Valittu annoskoko2178g3207kcal228.5g306.2g117.1g43.7g
Annoskoko puolitettuna1089g1604kcal114.3g153.1g58.6g21.9g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347