Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino32g109kcal7.4g17.1g1.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 40g59kcal5.9g7.1g0.4g1.6g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g50g55kcal1.5g1.6g5g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.3g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 35g36kcal1.2g6.3g0.4g1g
Raejuusto, Milbona, Lidl40g36kcal6.4g1g0.8g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g3g25kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana484g713kcal50.8g68.4g26.2g9.6g
Valittu annoskoko242g357kcal25.4g34.2g13.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna121g178kcal12.7g17.1g6.6g2.4g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347