Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino322g1095kcal74.1g170.7g11.9g19.3g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 402g589kcal59g70.9g3.5g15.6g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g500g550kcal15g16g50g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 348g359kcal12g62.6g3.7g10.1g
Raejuusto, Milbona, Lidl400g360kcal64g10g8g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g30g246kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4844g7133kcal508.4g681g260g96.8g
Valittu annoskoko2422g3567kcal254.2g340.5g130g48.4g
Annoskoko puolitettuna1211g1783kcal127.1g170.3g65g24.2g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347