Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino97g328kcal22.2g51.2g3.6g5.8g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 121g177kcal17.7g21.3g1.1g4.7g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g150g165kcal4.5g4.8g15g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 104g108kcal3.6g18.8g1.1g3g
Raejuusto, Milbona, Lidl120g108kcal19.2g3g2.4g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g9g74kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1452g2138kcal152.4g204.4g78.2g29g
Valittu annoskoko726g1069kcal76.2g102.2g39.1g14.5g
Annoskoko puolitettuna363g535kcal38.1g51.1g19.6g7.3g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347