Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original19g13kcal0.7g1.5g0.6g0.6g
Kermaviilikastike 249g375kcal6.1g24.7g27.6g0g
Tilli, tuore 62g19kcal2.3g0.6g0.5g1.3g
Kaali, valkokaali623g131kcal7.5g21.2g1.2g13.1g
Kananmuna, keitetty 137g196kcal17.1g0.4g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2180g1467kcal67.4g96.8g87.8g30g
Valittu annoskoko1090g734kcal33.7g48.4g43.9g15g
Annoskoko puolitettuna545g367kcal16.9g24.2g22g7.5g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233