Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original30g21kcal1.2g2.4g0.9g0.9g
Kermaviilikastike 400g602kcal9.8g39.6g44.4g0g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Kaali, valkokaali1000g211kcal12g34g2g21g
Kananmuna, keitetty 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g2356kcal108.4g155.2g141.4g48g
Valittu annoskoko1750g1178kcal54.2g77.6g70.7g24g
Annoskoko puolitettuna875g589kcal27.1g38.8g35.4g12g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233