Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original5.6g3.9kcal0.2g0.4g0.2g0.2g
Kermaviilikastike 75g113kcal1.8g7.4g8.3g0g
Tilli, tuore 19g5.6kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Kaali, valkokaali187g39kcal2.2g6.4g0.4g3.9g
Kananmuna, keitetty 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana654g440kcal20g29g26.4g9g
Valittu annoskoko327g220kcal10g14.5g13.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna164g110kcal5g7.3g6.6g2.3g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233