Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original7.5g5.2kcal0.3g0.6g0.2g0.2g
Kermaviilikastike 100g150kcal2.4g9.9g11.1g0g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Kaali, valkokaali249g53kcal3g8.5g0.5g5.2g
Kananmuna, keitetty 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana872g587kcal27g38.8g35.2g11.8g
Valittu annoskoko436g294kcal13.5g19.4g17.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna218g147kcal6.8g9.7g8.8g3g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233