Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original7.5g5.3kcal0.3g0.6g0.2g0.2g
Kermaviilikastike 100g151kcal2.4g9.9g11.1g0g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.3g
Kananmuna, keitetty 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g589kcal27g38.8g35.2g12g
Valittu annoskoko438g295kcal13.5g19.4g17.6g6g
Annoskoko puolitettuna219g147kcal6.8g9.7g8.8g3g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233