Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original9g6.5kcal0.4g0.7g0.3g0.3g
Kermaviilikastike 125g188kcal3g12.3g13.8g0g
Tilli, tuore 31g9kcal1.1g0.3g0.2g0.7g
Kaali, valkokaali311g66kcal3.7g10.6g0.6g6.5g
Kananmuna, keitetty 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1090g734kcal33.6g48.2g43.8g15g
Valittu annoskoko545g367kcal16.8g24.1g21.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna273g183kcal8.4g12.1g11g3.8g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233