Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original11g7.8kcal0.4g0.9g0.3g0.3g
Kermaviilikastike 150g225kcal3.6g14.8g16.6g0g
Tilli, tuore 37g11kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Kaali, valkokaali374g79kcal4.5g12.7g0.7g7.8g
Kananmuna, keitetty 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1308g881kcal40.4g57.8g52.6g17.8g
Valittu annoskoko654g440kcal20.2g28.9g26.3g8.9g
Annoskoko puolitettuna327g220kcal10.1g14.5g13.2g4.5g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233