Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original15g11kcal0.6g1.2g0.4g0.4g
Kermaviilikastike 199g300kcal4.9g19.8g22.1g0g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.4g0.4g1g
Kaali, valkokaali498g105kcal6g16.9g1g10.5g
Kananmuna, keitetty 110g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1744g1174kcal54g77.2g70.2g23.8g
Valittu annoskoko872g587kcal27g38.6g35.1g11.9g
Annoskoko puolitettuna436g294kcal13.5g19.3g17.6g6g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233