Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original17g12kcal0.7g1.3g0.5g0.5g
Kermaviilikastike 224g338kcal5.5g22.2g24.9g0g
Tilli, tuore 56g17kcal2.1g0.5g0.4g1.2g
Kaali, valkokaali561g118kcal6.7g19.1g1.1g11.8g
Kananmuna, keitetty 123g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1962g1321kcal60.8g87g79g27g
Valittu annoskoko981g660kcal30.4g43.5g39.5g13.5g
Annoskoko puolitettuna491g330kcal15.2g21.8g19.8g6.8g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233