Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g750g435kcal56.3g37.5g6.8g0.8g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g75g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 105g45kcal10.3g0.4g0.1g0g
Vadelma 300g123kcal3g12.3g2.4g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2460g1206kcal139.2g100.4g18.6g23.8g
Valittu annoskoko1230g603kcal69.6g50.2g9.3g11.9g
Annoskoko puolitettuna615g301kcal34.8g25.1g4.7g6g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231