Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g125g73kcal9.4g6.3g1.1g0.1g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g13g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 18g7.4kcal1.7g0.1g0g0g
Vadelma 50g21kcal0.5g2g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g201kcal23.2g16.8g3g3.8g
Valittu annoskoko205g100kcal11.6g8.4g1.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna103g50kcal5.8g4.2g0.8g1g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231