Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g1250g725kcal93.8g62.5g11.3g1.3g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g125g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 175g74kcal17.2g0.7g0.2g0g
Vadelma 500g205kcal5g20.5g4g18.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4100g2009kcal232g167.4g31g39.6g
Valittu annoskoko2050g1005kcal116g83.7g15.5g19.8g
Annoskoko puolitettuna1025g502kcal58g41.9g7.8g9.9g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231