Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g500g290kcal37.5g25g4.5g0.5g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g50g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 70g30kcal6.9g0.3g0.1g0g
Vadelma 200g82kcal2g8.2g1.6g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1640g804kcal92.8g67g12.4g15.8g
Valittu annoskoko820g402kcal46.4g33.5g6.2g7.9g
Annoskoko puolitettuna410g201kcal23.2g16.8g3.1g4g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231