Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.7g0.1g2.2g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen15g108kcal0.2g0.2g12g0g
Kerma, ruoka 15% Flora7.5g11kcal0.1g0.3g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Raparperi 30g10kcal0.2g1.7g0g0.4g
Fariinisokeri7g28kcal0g7g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)25g48kcal1.1g4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g1093kcal16.8g167.6g37.6g3.6g
Valittu annoskoko192g547kcal8.4g83.8g18.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna96g273kcal4.2g41.9g9.4g0.9g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.6g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594