Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen23g162kcal0.2g0.2g18g0g
Kerma, ruoka 15% Flora11g17kcal0.2g0.4g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Raparperi 45g15kcal0.3g2.5g0g0.6g
Fariinisokeri11g43kcal0g10.5g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)38g71kcal1.7g6g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1640kcal25.2g250.8g56.6g5.4g
Valittu annoskoko288g820kcal12.6g125.4g28.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna144g410kcal6.3g62.7g14.2g1.4g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594