Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen30g216kcal0.3g0.3g24g0g
Kerma, ruoka 15% Flora15g23kcal0.2g0.5g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Raparperi 60g20kcal0.4g3.3g0.1g0.8g
Fariinisokeri14g57kcal0g14g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)50g95kcal2.2g8g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g2186kcal33.6g334.2g75.8g7.2g
Valittu annoskoko384g1093kcal16.8g167.1g37.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna192g547kcal8.4g83.6g19g1.8g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594