Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)500g630kcal55g1.5g45g0g
Sokeri 850g3450kcal0g849.2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen300g2160kcal3g3g240g0g
Kerma, ruoka 15% Flora150g225kcal2.4g5.3g22.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 800g2745kcal81.5g560g9.6g28g
Raparperi 600g202kcal4.1g33g0.6g8.4g
Fariinisokeri140g568kcal0g139.9g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)500g950kcal22.5g80g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g21861kcal337g3343.8g755.4g72.8g
Valittu annoskoko3840g10931kcal168.5g1671.9g377.7g36.4g
Annoskoko puolitettuna1920g5465kcal84.3g836g188.9g18.2g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594