Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.2g0.2g6.7g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen45g324kcal0.5g0.5g36g0g
Kerma, ruoka 15% Flora23g34kcal0.4g0.8g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Raparperi 90g30kcal0.6g5g0.1g1.3g
Fariinisokeri21g85kcal0g21g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)75g143kcal3.4g12g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g3279kcal50.6g501.8g113.2g11g
Valittu annoskoko576g1640kcal25.3g250.9g56.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna288g820kcal12.7g125.5g28.3g2.8g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.6g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594